Rullskidor klassiskt med 10″-20″

Efter dagens jobbinsats så åkte jag till Dala Wärdshus för att hämta en matlåda, därefter så drog jag hem, bytte om till sportkläder och drog iväg med mina klassiska ProSki-treor. Körde idag Dalarullen-banan baklänges, alltså; Lugnet – gamla Svärdsjövägen – Östborn – Lilltäkt – Hobborn – Skuggarvet – Lugnet. Passade också på att bränna av ett femtonminutersblock 10″-20″ mellan Hobborn och Skuggarvet, det kändes bra och jag lyckades få till en snittpuls på 165, samt en maxpuls på 181, det är bra för att vara klassiskt och 10″-20″ tycker jag. 
Efter 90 sekunders åkning så fick jag min första krampkänning i ländryggen, blev less och var millimetrar från att vända hem, men istället ökade jag farten en aning och bet ihop, för kroppen kändes ändå rätt pigg fysiskt. Efter ett tag blev det faktiskt bättre i ryggen och det höll i sig ändå förbi Skuggarvet, dock så började jag få kramp i backarna mellan Skuggarvet och Lugnet igen. Det är inte kul det här med ländryggen, nu har jag hållit i stretchningen fortsatt bra, men ändå hjälper det ej. Dock så tror jag att jag har en del kotor som ligger snett i ryggen, det ska jag åtgärda så fort jag blir klar med planteringen.
Nu ska jag packa en väska, därefter dra till Mora. Imorgon väntar midsommarafton och Orsakajt’n!

https://adamsteen.se/
Previous articleBilder Velodromen GP
Next articleMot Orsakajt’n

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here