Rullskidor med försök till intervaller

Följde med Simon, Jesper Arnesson och Jocke Lindstedt på deras runda, det blev ett varv runt söndagens dalarullen-bana. Under ruttens gång så försökte jag mig på att köra intervaller, det blev: 10 + 2 + 7 + 3 + 6 + 2 minuter, alltså totalt 30 minuter effektivt. Det hölls väl inte direkt någon världsfart, men jag var rätt seg och tyvärr krampade ryggen uppför igen, men nu har jag i alla fall fått kört det första fartpasset klassiskt. Jag drämde till med sex impulser efteråt också. Totalt var vi ute i 1,30 timmar.

https://adamsteen.se/
Previous articleMot hygget
Next articleTrött till pigg

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here