Rullskidor med försök till intervaller

Följde med Simon, Jesper Arnesson och Jocke Lindstedt på deras runda, det blev ett varv runt söndagens dalarullen-bana. Under ruttens gång så försökte jag mig på att köra intervaller, det blev: 10 + 2 + 7 + 3 + 6 + 2 minuter, alltså totalt 30 minuter effektivt. Det hölls väl inte direkt någon världsfart, men jag var rätt seg och tyvärr krampade ryggen uppför igen, men nu har jag i alla fall fått kört det första fartpasset klassiskt. Jag drämde till med sex impulser efteråt också. Totalt var vi ute i 1,30 timmar.

https://adamsteen.se/
Previous articleMot hygget
Next articleTrött till pigg

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here