Rullskidor + skate + intervaller = stum

Foto: Joakim Rissveds
Hejhej.
Regn när jag började träna, regn när vi körde och regn nu. Med andra ord, perfekta förutsättningar för skateintervaller, eller inte!
Vi körde i alla fall 30 minuter effektiv intervalltid, första intervallen var samma sträcka som jag slog årsbästa på i måndags, nu hade vi 7,29 till skillnad från 7,49 då. Sen körde vi en från Järlinden och halvvägs upp till kårestugan den tog cirka 4,30 min, intervallen efter körde vi också från Järlinden men denna gång ända upp på cirka 8,25. Därefter körde vi två stycken femminuters intervaller upp emot Skuggarvet.
Jag tvingades släppa Rikard efter halva sista intervallen, då han tryckte på lite extra, jag drog alla andra, det skall dock tilläggas att jag körde med rullskidor motsvarande 2:or i motstånd medan Rikard hade 3:or. Detta var för att jag visste innan att Rikard skulle bli svår att hänga på om jag också hade 3:or. Så nu kunde vi ju köra ihop, vilket är bra, förhoppningen är ju att jag snart kan hänga med på intervallpassen.
Vi var ute i 2,05. Maxpuls: 190, medelpuls: 148.
En kul sak på dagens pass var storcyklisterna tillika mästerfotograferna Joakim Rissveds och Dan Helin var där och tog kort på oss med riktig utrustning! Tack som tusan grabbar, tror det blev någon fin bild iaf, trots motivet 🙂 !
https://adamsteen.se/
Previous articleSkateintervaller
Next articleNy header.

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here