Rullskidor – väggning – gym – pigg – rullskidor

Totalt slut äntrade jag gymet, tryckte en energikaka och krafterna återvände faktiskt! Förra året så hade jag istället ”härdat ut” och således fått ett dåligt pass rätt igenom.
Jag har varit trött, igår kväll efter träningen, hela dagen idag, när jag kom hem från jobbet så sov jag två timmar på soffan. När det sen var dags för träning tillsammans med Martin Holmstrand så tog det cirka fem minuter innan jag gick in i någon form av väggningsmode, trots att jag åt mycket mellanmål innan. Vi startade med att staka ett varv runt Varpan, pulsen låg kring 100-110 slag/minut, trots att vi ändå låg på okej, vanlig puls vid den ansträngningen är 125-135. Jag ville om vartannat dö, spy, gråta och/eller spöa någon bilist som körde om alldeles för nära. 
Uppe i gymet så körde vi följande:

– Armhävningar med kettlebells, 12 kilo, 3×15 stycken

–  ”Maghjulet” (bilden nedan), 3×15 stycken


– Kettlebellsswing, 28 kilo, 3×15 stycken

– Enbensknäböj, 40 kilo, 3×15 stycken

– Bänkpress, 57,5 kilo, 3×15 stycken

Efter gymet så kände jag mig mycket piggare, så på den korta turen mellan gymet och hem så brände jag av fem stycken impulser. Jag är fin. Holmstrand också.

https://adamsteen.se/
Previous articleTrött-tisdag
Next articleSlutare än tröttast

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here