Säg nåt kul om 90 km cykel?!

Falu kommuns krispigaste kille, på cykelbanan mellan Grycksbo (sossetätaste samhället i Sverige?) och Bergsården
Livets väder ute, värme och röd dag imorgon. Hade en förhoppning om att få med mig någon ut på träning idag. Men kombinationen av att vara hatad och att alla är lata gjorde att jag blev ensam ut igen. Fick väl gå det också. Jag hade planen om att köra en gammal favoritsträckning: Falun – Ingarvet – Smedsbo – Valsan – Rexbo – Romma – Sågmyra – Grycksbo – Varpan runt – Hem. Så blev det också. En tur som jag när det begav sig
Hade två nödraketer från
Små fina dalabyar, strax innan Romma här, varenda motlut kändes som en käftsmäll idag

Fin

Skuggan, mellan Grycksbo och Bergsgården

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here