Segar på.

Hej hej.
Här sitter jag vid ett skrivbord och försöker klura ut bra idéer. Idéer om träning, jobb/försörjning, samarbeten jag kan göra med mitt företag, och så vidare och så vidare. Mailen går varm.
Igår kände jag mig piggare mot kvällen, så jag följde med X när hon skulle rida sin häst. Jag gick medan hon red fram och tillbaka. Gick uppskattningsvis 2-3 kilometer, passade på att ”jogglufsa” 5×100 steg och det kändes okej. Skönt att få frisk luft i lungorna. När vi sedan skulle hemåt så ”lurade” X upp mig på hästryggen och jag fick sitta där och guppa livrädd hela vägen tillbaka. Jag var väldigt glad när jag fick gå av med livet i behåll kan jag säga. Idag är jag något sämre i förkylningen igen, vaknade med huvudvärk, halsont och slem i bröstet. Kul.
Vad har jag kommit fram till idag då undrar ni kanske?
  • Jag vill träna NU!
  • Jag behöver ett jobb (extrajobb, halvtid, eller liknande känns lämpligast.)
  • Jag vill ha en bra samarbetspartner!
Tips emottages!
https://adamsteen.se/
Previous articleJunior SM IKHP 2003
Next articleGrötfrukost

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here