Seger i Evertsbergsrennet 2019!


Hej kamrater. 

Det gick vägen idag igen faktiskt! Sopade hem både spurtpriset och segern, det får jag vara nöjd med! 
Det var en väldig sällskapsresa länge i loppet. Jag låg länge på 3-4:e plats typ. Tog det lugnt och försökte hålla mig i skinnet. Efter cirka 18 kilometer så börjar en fin stigning på lite drygt 100 höjdmeter upp till spurtpriset efter 22 kilometer. Från att ha varit ett ganska samlat och pratigt fält så blev det plötsligt ganska tyst när jag gick upp i spets och börjande grilla lite. Jag fick med mig en stark kanotist som jag glömt namnet på, men han utmanade inte till spurtpriset, strax därefter så kom Michael Boberg ikapp och vi tre fick ett bra samarbete tillsammans. 
Vi turades om att dra bra och jag tyckte vi höll en jämn och ganska hög fart. Dock så var det en del snöande och mycket nysnö i spåren, så vi i front kanske hade det lite tyngre än de bakom. 
Med cirka 11-12 kilometer släppte Boberg och någon kilometer efter så släppte den slutliga tvåan (förlåt att jag glömde namnet). Den här starka killen släppte någon sekund och låg sedan länge på ett kort avstånd om uppskattningsvis 10-15 sekunder. Jag körde på ett ett högt och jämnt tempo på precis under det jag hade i förhållandevis kontrollerad intensitet. Hade jag behövt så skulle jag troligen kunna gå lite hårdare in mot mål. Men kroppen svarade ganska okej och det kändes rätt bra. Jag tänkte där på slutet av loppet att jag skulle kämpa för vår kära Boss och jag tillägnar segern honom! 
Åkte på ett par Fischer double poling idag och dom tycker jag gick riktigt fint!
Siffror från min nya polar Vantage V-klocka:

https://adamsteen.se/

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here