Seger på onsdags-VM!

Äntligen fick jag till en seger på onsdags-VM. Detta efter att ha vunnit alla heaten.

Det var något färre deltagare med idag, men fortfarande lika roligt och fullt med kamp runt den grymma banan som du kan åka på trots beckmörker. Idag hade vi också ett snöhinder. På vallen där vi vanligtvis springer så låg det också snö idag.

På första heatet så låg jag och Jone tillsammans i ett varv, innan jag ut på andra var er lyckades skapa en lucka som höll hela vägen.

På andra heatet så tappade Jens Westergren troligen segern då han försökte att cykla igenom snön, vilket inte gick. Jag sprang och ryckte sedan direkt, vilket gjorde att jag fick en lucka som jag höll hela andra varvet.

På heat tre hade jag ultrasnabbingarna Jens och Robban.Ö på hjul hela vägen. Men Robban gav sig mot slutet och Jens fastnade i snön igen.

Detta var första gången jag vann ett endaste heat på denna anrika träningstävling / tävlingsträning, riktigt skoj. Benen kändes bra idag också! Bättre än i helgen!

Och så två bilder från skidspåret på Lugnet:

Var några entusiaster som åkte där varv på varv på den 350 meter långa slingan.

Så grattis alla timjägarhetsare (ni vet vilka ni är), upp och mata på Lugnet nu!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here