Seger sprint K!

Jesper Nyström tvåa och jag etta på dagens race!
Det är riktigt grisjobbigt att köra sprint må jag säga, hade en spya i halsen både en och tre gånger idag. Vi samlades vid LIVI (tennishallen) kl 08,30 för att gemensamt åka bort till dagens sprintbana i övre Norslund; två gånger uppför backen på gatan ”Rörosvägen”, en riktigt jobbig stigning.
Fyra lopp kördes på den cirka 1,5 kilometer långa banan; en prolog med individuell start och därefter tre stycken heat med alla sex killar på en gång.
Prolog:

Heat 1:

Johan tog starten, jag låg tvåa i rygg, Jesper går upp och stöter i början av backen och får en liten lucka som jag lyckas täta inför backen varv två, mejslar ur det jag har uppför den och går i mål som segrare ganska ohotat. 177 snittpuls, 188 maxpuls.
Heat 2:

Ganska lugn start, men i slutet av backen på varv ett rycker jag och får en ganska stor lucka, blir ikappåkt precis in i backen varv två av Jesper, lyckas hänga honom drygt halva backen, därefter blir jag tokstum och glider i mål som tvåa. Snittpuls 177, maxpuls 186.
Heat 3:

Victor Gustafsson rycker i backen och får en stor lucka, jag ligger tvåa med lucka bak, in i sista backen så kommer Jesper förbi, jag ligger i rygg och på slutet av backen varv två går vi förbi Victor, tycker att jag har skaplig ork för att gå förbi på platten sista 100 metrarna, men orkar inte och går även nu i mål som tvåa. Snittpuls 177, maxpuls 188.
Den med lägst placeringssiffra totalt vann sprinten, vilket var jag (2-1-2-2), tvåa blev Jesper (4-4-1-1). Det blev ett bra pass idag, kändes helt okej. Diagonalen funkade bra, stakningen mindre bra, men det kommer!!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here