Ser tillbaka på en lyckad vecka!

Då var SM-veckan över för denna gång. Fyra starter blev det för min del och jag får vara mer än nöjd över resultatet. 
  •  Onsdagens Double Pursuit med en 22:a-plats är helt okej. Klassiska delen kändes bra, men skejten lite tyngre. Resultat

  •  Torsdagens stafett var en stor glädjerik dag med SM-brons! Resultat

  •  Lördagens sprint där jag blev åtta var även det en stor glädjeyra! Resultat.

  • Dagens 41:a-plats var väl inget att hurra över. Men känslan var riktigt dålig, jag kunde inte ta ut mig heller riktigt. Så hade den känslan varit under exempelvis förra året så hade jag varit ännu längre ner i resultatlistan, så lägstanivån är höjd. Resultat

Banorna här på Lugnet är dock under all kritik. Idag så föll bland annat Maria Gräfnings och skadade sig. Många andra föll också och jag hörde inga positiva ord om banan, speciellt inte utförskörningarna. Man kan inte avgöra ett SM på banor som dessa där kurvorna är dåligt doserade, det är smalt, vissa kurvor är för branta och så vidare. Jag anser att skidtävlingar inte ska avgöras utför! 
Martin Johansson uttalade sig i tidningen, läs den artikeln här

Dagens bra:

– Ser tillbaka på ett lyckat SM

– Hade ett trevligt möte på eftermiddagen efter tävlingen

– Sammanhållningen i klubben

– Trots dålig känsla under loppet idag så bet jag ihop och krigade på

https://adamsteen.se/

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here