Siffror och resultat från loppet

Kom 16:e svensk idag (om jag räknat rätt). Själv stod jag som norrman. Skulle tippa denna placering som ganska motsvarande Vasaloppet. Något färre bra svenskar och ett antal fler bra norrmän. Kul som skräcken att få testa ett nytt lopp i alla fall. Sjukt bra träning, inte en meter gratis idag. Kilometrarna gick galet segt, känslan var att jag var ute i längre tid än Vasaloppet. Sjukt! 
Siffrorna från klockan var:
2,46,23 timmar 
53,4 kilometer
166 snittpuls
190 maxpuls
19,1 km/h snittfart (startade klockan cirka 1,30 min före start, (2,47,51))
1098 höjdmeter

Puls- och höjdkurva 

Har inte sett några bilder på mig från loppet. Men mig har ni ju sett förr. Det var sjukt trevlig stämning längs banan idag, mycket folk som hejade på! Några jag kände igen också, skoj! Tack Johan Edin för drickalangning också! 
Inatt bor jag på Scandic Victoria i Lillehammer. Mäktigt hotell! Kan bli en liten spaning på byn ikväll!
https://adamsteen.se/
Previous article67:a på Birken
Next articleVälkammad

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here