Sista onsdags-VM -snö, andraplats och blod!

Sex stycken var vi på detta sista onsdags-VM för denna gång. Vi bestämde oss för att köra sex varv i stöten för att slippa stå still mellan heaten och frysa.

Det var snö och stenhårt samt spårigt under. Var lite osäkert till en början, men benen kändes bra. Emil Linde drog nästan hela två första varven, sen gick jag upp och höjde farten rejält, då släppte Emil. Nu var det bara jag och Oscar kvar. Jag körde så hårt jag kunde (trots att han låg på hjul) och försökte stöta så mycket som möjligt. Oscar var stark idag, för mina ben kändes riktigt fina. Jag brydde mig inte så mycket om att bli av med Oscar, utan jag ville få ett bra träningspass. Vilket jag fick, 30 minuter med 171 i snittpuls.

Oscar fick en liten lucka i utförsbackarna/kurvorna på sista halvan av sista varvet, kom aldrig riktigt ikapp. Men som sagt, det kändes bra och Oscar har bra teknik. Så det var inte fy skam!

En vurpa drog jag till med också:

Det ska blöda lite!

Oscar hade fixat priser från velodromen; kanttrådsdäck från Continental till racer. Alltid bra att ha!

Tack för alla härliga duster denna crossäsong!

Några tokar åkte skidor på cykelcrosstadion också. Knepigt..

https://adamsteen.se/
Previous articleMot sista Onsdags-VM
Next articleKyligt

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

5 COMMENTS

 1. Hej Adam
  Ska föreläsa om sociala media för Idrotten på Gotland imorgon och hittade din blogg. Hoppas att det är OK att jag visar den för deltagarna som ett tips om hur man kan använda sig av sociala media och knyta ihop blogg, twitter, FB mm
  MVH//Anna Lundberg

 2. Hej Adam
  Ska föreläsa om sociala media för Idrotten på Gotland imorgon och hittade din blogg. Hoppas att det är OK att jag visar den för deltagarna som ett tips om hur man kan använda sig av sociala media och knyta ihop blogg, twitter, FB mm
  MVH//Anna Lundberg

 3. Härligt med blod Adam! Läckert!
  Bilder, resultat och en rapport uppe på bloggen min nu =) Gick väl inte så långsamt 😉

  Vi kör väl onsdagsVM i vår igen?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here