Sjuk av Kinaresan!?

Det ska ju inte stickas under stol med att det var Kinaresan som med största sannolikhet gjorde att jag åkte som ett rövhål på SM, samt att jag därefter blev sjuk. Men jag ångrar inte en sekund att jag åkte dit, ångrar inte det minsta valet jag gjorde! Nu låter det kanske som att jag inte bryr mig om att jag blev sjuk, eller att jag missade SM. Så är det inte riktigt, klart att det är synd. Men om jag kommit till SM i topptrim för mina mått mätt och kanske hamnat kring en femtondeplats (troligen är jag inte bättre för tillfället) så hade jag aldrig kunnat uppnå samma glädje och lycka som Kinaresan gjorde. Allt roligt jag upplevde där nere, alla fina resultat, alla härliga människor jag träffade, alla trevliga stunder, jag tjänade pengar och jag kunde bara släppa allt här hemma. Utan att fundera på en massa bekymmer, eller rättare sagt ”bekymmer”. Stort tack till Johan ”Joersa” Eriksson och Janne Pettersson som gjorde denna resan möjlig för mig!
Det känns som att jag växte som människa under och efter den resan. Jag är mycket gladare och skiter mer i småsaker nu. Känner jag mig själv rätt så vänder det nog snart igen och jag blir bitter. Men förhoppningen och målet är att stanna kvar i denna härliga känsla och i detta härliga flow. Så jag fortsätter att lyssna mycket på musik, umgås med folk som ger mig positiv energi och försöker skratta mig fram genom livet, med en stor skopa ironi och glimten i ögat.
Min plan är att följa med på kommande Kinaresor också, för det är bland det bästa och roligaste jag gjort under hela mitt liv, utan tvekan! Men nu först så ska jag bli frisk, träna och leverera lite sköna resultat samt Addesteek-citat med mera, här hemma i Svedala.

Filmat och ihopklippt av Adam Johansson

https://adamsteen.se/
Previous articleOnsdag
Next articleGått fem kilometer

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

2 COMMENTS

  1. Asså Adde du är så jävla bral!!!! Tänk om jag kunde bli lika grym som du. Asså de är inte bara skidåkningen utan HELA DIG: ditt hår, dina tatueringar, dina vältränade biceps, ALLT med dig är perfekt! Du är min förebild, ÄLSKAR dig!!! (Är du tillgänglig någon dag? Vill bara träffa dig!) kan du snälla göra ett inlägg om dig själv och svara på den enkla frågan – hur kan du vara så bra och samtidigt så snygg?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here