Skate 2,30

Godkväll.
Träningspasset är avklarat, middagen ligger i magen och avslappningsläget kommer smygande, medan jag halvligger här i soffan.
Turen gick ut till Källviken, fortsatte sedan förbi Hinsnoret-Olsbacka. Högersväng i aspeboda ut mot väg 293 (gamla Leksandsvägen) och den nya fina cykelbanan med den kolsvarta asfalten hem mot Falun. Väl i Falun efter två timmar lämnade jag av Kalle, en Kalle som blivit riktigt stark nu mot slutet och endast hade 123 i medelpuls (viskades det om), tydligen hade han kört intervaller på förmiddagen där han åkt upp till Kårestugan på halvfart (?) men ändå krossat mina tider. Jag var inte nöjd efter två timmar, så jag åkte till skidstadion, uppför Sjulsarvsbacken, förbi högbo och sen hem.
Kändes rätt okej idag, lite träningsvärk i armar och ben efter dels löpintervallpasset men också från styrkan i fredags. Men jag körde ett ryck idag där jag skrämde upp pulsen till 181 (maxpulsen för dagen, medelpulsen blev 125) i alla fall, och det kändes segt i början men lite bättre efter ett tag. Så förhoppningsvis med en skaplig uppvärmning så borde Gustafsstafetten gå bra imorgon. Jag kommer ha landslagsskidåkaren Calle Halfvarsson med mig i laget, det blir kul!
En annan kul grej är att sista hunden blev såld idag! Så nu har vi bara en valp kvar här hemma, men den är såld och kommer att bli hämtad den 22:a augusti! YES!
Vi hörs imorgon, simma lugnt allihopa!
Edit klockan 21:32 – Nu kan ni längst upp till höger på sidan se mina kommande tävlingar och kanske även avklarade tävlingar så småningom, tack Öijer för inspirationen.
https://adamsteen.se/
Previous articleMörka moln
Next articleLadd

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here