Skate med sprintstarter och 30 min tröskel

Anton Persson och Pontus Hermansson från Team Tricepz
Fick till ett riktigt bra pass idag på skidorna! Planen först var att åka 90 minuter i gubbtempo. Alltså lite halvhårt. Men då grabbarna från Team Tricepz dök upp så bestämde jag mig för att haka på dom på deras sprintstarter, så första timmen bestod av lugn åkning + tio stycken starter. Fint det. Därefter var grabbarna klara, så jag fortsatte mitt pass med att köra resterande del i tröskelintensitet, det blev som följer:
31,41 minuter
8,50 kilometer
174 snittpuls
185 maxpuls
16,09 km/h snittfart
205 höjdmeter 

Fint väder, bra sällskap och bra träning! Anton gav också tips på årets defftips: Bananpannkaka. Fem ägg och en banan, mixa, stek, ät. Man ska tydligen bli smal av det. Värt att testa!
Anton filmade mig och Pontus vid två starter, den ena gick lite bättre än den andra:

https://adamsteen.se/
Previous articleSkål och välkommen
Next articleTisdag och sovmorgon

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here