Skateintervaller i motvind

Godkväll. 
Precis kommit in från dagens träning. Det blev skateintervaller på rundan: Lugnet – gamla Svärdsjövägen – Östborn – Lilltäkt – Hobborn – Skuggarvet – Lugnet. Jag körde tre stycken 15 minuter långa intervaller + en stycken femminuters. Vilan emellan var två minuter aktiv vila. Det ”roliga” med dagens träning var att jag hade motvind åt vilket håll jag än åkte, så det kändes inte riktigt bra, var rätt så trött muskulärt. Men man måste väl ha sådana dagar och träningspass också antar jag. 
Andra problem jag har är min högra handled som värker som satan, (jag är vänsterhänt, så det har inget med det ni tänker att göra..). Vet inte hur jag ska bli väck det, har haft bekymmer med den under stora delar av skidsäsongen, nu kör jag med en handledsskena. 

Jag har också fruktansvärt ont på ut-/undersidan av min högra fot. På morgnarna kan jag knappt stödja på fotskrället. Det är tufft att vara en trött gubbjävel. Tur att jag är fin i alla fall. Ska nu trösta mig med film och godis så att jag blir ännu smalare och smäckrare!  
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here