Skidor, styrka och annat dravel!

Körde åter ett lättare mage- och rygg-styrkeprogram efter passet. Senaste gympasset var den 30:e oktober, så nästa vecka måste jag försöka få till ett. Har träningsvärk i brösten sedan jag i söndags körde en minut armhävningar, man är fin. 
Eftermiddagspasset blev som så många andra eftermiddagspass hittills under denna vistelse; enbart 1,30 timmar långt. Denna gång i klassisk stil. Tycker det är lagom nu, så pass nära säsongen. Börjar man dunka dubbla tvåtimmars så tycker jag att jag har lätt för att bli sliten, speciellt om förmiddagspasset är lite tuffare. 
Körde på gårdagens valla och det slet som skräcken. Skidorna var helt rena när jag var klar. Kändes rätt bra under hela passet, men det var såklart rätt svårt att åka avslappnat på slutet, då fästet var i princip noll. 
Temperaturen på stadion låg nu på en minusgrad och snön kändes en aning kallare. Det är fortsatt rätt så lösa och sockriga spår. Som jag har förstått det så kommer det inte bli några längre spår till helgen än den cirka 4,1 kilometer långa slingan som vi har att tillgå.
Det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga på nytt fäste inför morgondagen, därefter så körde jag tio minuter fördelat på hållningsstyrka (statisk) och uthållighetsstyrka (dynamisk). 
Igår kväll så flyttade Emma Eriksson in i stugan, hon var ute och sprang med sin Jimmie på eftermiddagen.

Maja Dahlqvist filmade mig när jag testade att köra armhävningar med klapp, vi testade även att filma i slowmotion (långsam, 240 bilder/sekund) på min iPhone 6. 

https://adamsteen.se/

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here