Skidpropaganda på Lugnet idag!

What up folkens!
Men idag var det väl så jävla fint på Lugnet! Vädret, föret och sällskapet gjorde detta till en dag att minnas. Nu ska jag väl inte ta i så jag spricker, men trevligt var det. Hur mäktigt tror ni inte det är att få sladda omkring med Jesper ”Jassenys” Nyström, Gustav ”Gufen” Eriksson, X (vet inte riktigt om hen var med eller ej..) och Christofer Stevenson. Har märkt att jag lätt retar upp mig själv typ nio av tio pass då jag tränar själv, då är det många arga sms som skickas mentalt från mig till berörda parter. Men när jag får träna med andra så funderar jag inte så mycket, då har jag kul och trevligt istället, så som det kanske bör vara? 
Vi snurrade runt på femtonkilometerspåret, milbanan, elljusspåret och VM-sprintbanan. Missade tråkigt nog mördarbacken. Men man kan ju inte få allt här i livet. Jag har ju så mycket annat än en mördarbacke i benen. 
2,10 timmar stannade min klocka på och på den tiden hann jag åka exakt 30 kilometer och plocka 700 höjdmeter. Åker alltså 30-40 minuter långsammare på ett sådant här pass än dom här starka SkiErg- och rullskid-åkarna från söder. Då tycker ändå inte jag att vi står still på dessa pass. Det är till att vara starka. Hade jag orkat åka sådär fort på AI-passen så hade jag snittat 30 km/h på långloppen och vunnit med 15-20 minuter. Kollade för övrigt på ett barnprogram som liten med titeln; ”Fablernas värld”, rekommenderas starkt. Finns många som lever i fablernas värld och tror att vi kan hjälpa/rädda hela världen, öppna gärna era hem ni och släpp in alla som vill hit. Bättre det än att hjälpa gamla och sjuka. 
Kroppen kändes rätt bra idag faktisk. Lätt träningsvärk sedan
Enligt uppgift från säkra källor så syns
Stevenson, ”Jassenys” och ”Gufen” på toppen av Lugnetspåren

Jassenys och Kein Einaste
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here