Skidtest – 10″-20″ – infortmation om premiärtävlingarna

Calle Halfvarsson i nya klubbkläderna.
Hallå.
När vi kom till vallatrailern idag så var det först dags att testa skidor, valde ut de två bästa av mina för dagen (och föret lämpade) tre par. Testade tillsammans med Calle som precis som jag använder Salomons bindningssystem och Fischers skidor. 
Tillbaka i vallatrailern så diskuterades det sista om skidorna och vallningen. Därefter drog jag upp till stugan för lunch.
Imorgon väntar alltså premiären av skidsäsongen 2014/2015. Det ska bli spännande. Som vanligt så är jag ju rätt så nervös, börjar fundera om jag verkligen tränat bra, åker jag okej tekniskt, har jag tränat tillräckligt på skidor. Och så vidare. Men jag tror att många tänker i liknande banor. Det är alltid ovisst så här i början, men brukar släppa när man väl kommer igång. Jag vet av erfarenhet sedan tidigare år att jag behöver några lopp innan jag kommer igång bra, så det är bara att kriga sig igenom!
Morgondagens tävling är 10 kilometer klassiskt med individuell start (20 sekunders startmellanrum). Vi kommer köra två varv på den långa slingan som finns här; 4,3 kilometer enligt arrangören (4,1 kilometer enligt min klocka) + ett varv på sprintbanan som är 1,45 kilometer. 12,00 är första start i H21. Mer om tävlingarna finner ni här.
Tog lite bilder idag:

Full aktivitet i vallatrailern.

Nya klubbkläder från Swix och nya brillor från Oakley!

Ingången till vallatrailern.

Nöjding.

Idag fick vi nya dunjackan också!

https://adamsteen.se/
Previous articleSkidtestardag
Next articleEn avkopplande kväll

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here