Sluta se ut som fan själv när ni cyklar!

BloggerImage
Nu när värmen slog ner som en bomb igår så kände jag att det var dags att raka benen. För när det vankas kortbyxecykling så är håriga ben ett big no no. Det finns diverse andra stilbrott man får passa sig för också. Hörde att det var ett skidgäng som var ute på vägarna igår och cyklade. Det brukar inte vara någon vacker syn. Ibland skäms man nästan för att vara skidåkare då folk tror att man kan se ut hur som helst när man gränslar sin tvåhjuling, men det har ändå blivit bättre de senaste åren, som tur är. Men trasiga och omatchade kläder är ju inte alltför snyggt. Tänk på det är ni snälla. Löpare och triatlether är andra som inte är så stilmedvetna. Men allra värst är nog ändå orienterare, det är i min värld de töntigaste av alla. Men som tur är så får ju alla tycka som man vill och gilla vad man vill. Men jag har alltid rätt. 
Jag är lite trött idag, trots bra sömn. Löppasset igår tog nog mer än jag tror. Skönt med ledigt imorgon. Tänkte smälla till med tre timmar cykel både idag och imorgon. Någon som är sugen att hänga med? Vore kul med lite sällskap, jag kan dra. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here