Smått och gott.

Hej igen.
Några korta notiser:

  • Skid-VM 2015 till Falun, riktigt skoj. Även om jag hoppades att det skulle bli Falun, så trodde jag inte att det skulle räcka hela vägen. Kul att man för en gångs skull har fel.. 🙂
  • Eftersom att ”alla” bloggat om det och pratat om det, så måste jag väl också lägga in en notis om den ”motordrivna” landsvägscykeln. Ganska cool grej, skulle ju kunna vara sant, men troligen är det bara någon påhittad historia. Vad tror ni?
  • Efter Mallorcalägret så har vi tre Falun-Borlänge-åkare som var med ner (jag, Kalle Gräfnings och Bill Impola) blivit omnämnda dels på Längd.se och även med en notis i FaluKuriren (dock ej nätbilagan).
Det var allt för idag. Vi hörs imorgon igen! Sov gott.
https://adamsteen.se/
Previous articleIngarvet GP
Next articleÄntligen fredag!

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here