Smått och gott.

Hej igen.
Några korta notiser:

  • Skid-VM 2015 till Falun, riktigt skoj. Även om jag hoppades att det skulle bli Falun, så trodde jag inte att det skulle räcka hela vägen. Kul att man för en gångs skull har fel.. 🙂
  • Eftersom att ”alla” bloggat om det och pratat om det, så måste jag väl också lägga in en notis om den ”motordrivna” landsvägscykeln. Ganska cool grej, skulle ju kunna vara sant, men troligen är det bara någon påhittad historia. Vad tror ni?
  • Efter Mallorcalägret så har vi tre Falun-Borlänge-åkare som var med ner (jag, Kalle Gräfnings och Bill Impola) blivit omnämnda dels på Längd.se och även med en notis i FaluKuriren (dock ej nätbilagan).
Det var allt för idag. Vi hörs imorgon igen! Sov gott.
https://adamsteen.se/
Previous articleIngarvet GP
Next articleÄntligen fredag!

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here