Snart helg.

Äntligen fredag och en ledig helg! Har bara lite segway lördag och/eller söndag, men det är bara kul! Vad ska jag göra en helg som denna då? Jo, planen är att försöka köra dubbla pass båda dagarna. Bara jag inte är för sliten så gör jag det! Idag blir det ett lugnare distanspass på cirka två timmar, jag bestämmer mig senare för vad det blir. 

Vi hörs sen! https://adamsteen.se/
Previous articleFörbättrad löptid.
Next articleLöpning distans.

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here