Snart helg.

Äntligen fredag och en ledig helg! Har bara lite segway lördag och/eller söndag, men det är bara kul! Vad ska jag göra en helg som denna då? Jo, planen är att försöka köra dubbla pass båda dagarna. Bara jag inte är för sliten så gör jag det! Idag blir det ett lugnare distanspass på cirka två timmar, jag bestämmer mig senare för vad det blir. 

Vi hörs sen! 



https://adamsteen.se/
Previous articleFörbättrad löptid.
Next articleLöpning distans.

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here