Snart klar med eländet

Idag har vi kommit en rejäl bit på detta sista hygge. Jag har hackat så fingrarna blöder. Imorgon kommer vi med största sannolikhet bli klara med planteringen, så skönt (eventuellt 10 000 plantor i höst dock).

På måndag har jag anmält mig till ett klubbläger i Sälen. Första lägret på evigheter. Första riktiga träningen på bra länge. Hoppas jag orkar och hoppas jag hinner klar med planten. Ser fram emot det!

https://adamsteen.se/
Previous articleWorkers
Next articlePacka, plantera, äta, fixa

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here