Söndagsångest? Nej, tack!

Hittade två bilder från träningen/föreläsningen i torsdags med CCC1000. Trevlig kväll och trevligt gäng!
Söndag idag, men ingen rast och ingen ro – ej heller någon söndagsångest. Idag blir det någon timme målning och sedan rullskidor, har inte bestämd mig riktigt vad jag ska träna ännu, men det lutar åt stakintervaller av något slag. Börjar bli lite stel och öm i kroppen. Ryggen mår inte jättebra, kan inte böja mig framåt utan att det hugger som ett as. Men jag har kommit på ett trick där jag böjer mig sidleds för att lyfta upp saker ute på bygget, funkar det också. Jag börjar fan misstänka att jag har ett diskbråck eller åtminstone en diskutbuktning, man borde inte kunna ha så här ont i ryggen under så lång tid.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here