Söndagsångest? Nej, tack!

Hittade två bilder från träningen/föreläsningen i torsdags med CCC1000. Trevlig kväll och trevligt gäng!
Söndag idag, men ingen rast och ingen ro – ej heller någon söndagsångest. Idag blir det någon timme målning och sedan rullskidor, har inte bestämd mig riktigt vad jag ska träna ännu, men det lutar åt stakintervaller av något slag. Börjar bli lite stel och öm i kroppen. Ryggen mår inte jättebra, kan inte böja mig framåt utan att det hugger som ett as. Men jag har kommit på ett trick där jag böjer mig sidleds för att lyfta upp saker ute på bygget, funkar det också. Jag börjar fan misstänka att jag har ett diskbråck eller åtminstone en diskutbuktning, man borde inte kunna ha så här ont i ryggen under så lång tid.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here