Sprint skate – stum

Ja, det där gick väl inte så bra. Tyvärr. Vi var nio killar som skulle köra en sprintbana uppe i Högboområdet ovanför Lugnet. Först en prolog och därefter tre heat. De fem första i prologen fick köra förstaheatet och de fyra sista körde andraheatet. Jag kom sjua i prologen, kändes väl inte så jättebra, hade ingen fart och inget tryck. Det blev således andraheatet för mig. I det kom jag tvåa av fyra på alla. Kändes något bättre där dock, men jag har en liten bit kvar till att bli i bätrre form, men det kommer nog får vi hoppas. 
Hade inte jättehög puls, en aning träningsvärk både i ben och armar, samt sovit lite för få timmar i natt.. 
Tog några bilder:
https://adamsteen.se/

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here