Sprint skate – stum

Ja, det där gick väl inte så bra. Tyvärr. Vi var nio killar som skulle köra en sprintbana uppe i Högboområdet ovanför Lugnet. Först en prolog och därefter tre heat. De fem första i prologen fick köra förstaheatet och de fyra sista körde andraheatet. Jag kom sjua i prologen, kändes väl inte så jättebra, hade ingen fart och inget tryck. Det blev således andraheatet för mig. I det kom jag tvåa av fyra på alla. Kändes något bättre där dock, men jag har en liten bit kvar till att bli i bätrre form, men det kommer nog får vi hoppas. 
Hade inte jättehög puls, en aning träningsvärk både i ben och armar, samt sovit lite för få timmar i natt.. 
Tog några bilder:
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here