Städning och flyttstädning

Hejsan mina bloggläsare!

Jag kom att tänka på det här med städning och hemhjälp häromdagen när jag för vilken gång i ordningen bara den veckan dammsög golvet, torkade alla ytor och så vidare. Speciellt nu för mig  som har både en liten son på 3 år och även en hund. Så blir det väldigt skitigt, väldigt snabbt. Det är ett rejält springande överallt i lägenheten för dessa busar. Detta gör golvet allt annat än rent och nystädat. 

Fick jag välja på att ha hemstäd hos mig, från exempelvis företaget Hemmiljö som bland annat sysslar med flyttstädning inom Stockholm så skulle jag vilja ha städning en gång i veckan. Hellre det än en större städning mer sällan. Min taktik vid städning i hemmet är nämligen att städa lite mindre noggrant, lite mer ofta. För att underhållsstäda liksom. Tycker det fungerar bra för det mesta, sen får man slå till med en större städning emellanåt!

För ett antal år sedan så jobbade jag själv på ett städföretag, där lärde jag mig faktiskt mycket om just städning och dessutom så lärde jag mig att putsa fönster. Det är jag väldigt tacksam över och det är ju alltid bra att kunna!

Hur gör ni och hur vill ni ha?

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here