Stakat i grannkommunen

BloggerImage
Hej och god kväll. 
Det blev ett lugnt stakpass här i Borlänge under eftermiddagen. Jag utgick från Mats Knuts väg, åkte sedan till Mellsta, ut på riksväg 293, följde den till Smedsbo, svängde vänster in mot Valsan, därefter vänster igen mot Vallmora och sedan tillbaka till riksväg 293 igen. Hemvägen blev sedan densamma som ditvägen. 
Kändes helt okej i kroppen idag. Efter en timme så lade jag in tio stycken fartökningar á 20 stavtag. För att få lite speed, hitta träffen i åkningen och för att få lite avbrott i den monotona stakningen. Tror det är bra att lägga in sådana fartökningar ibland faktiskt. 
Totalt var jag ute i 1,45, åkte 31,3 kilometer och plockade 160 höjdmeter. 
BloggerImage
BloggerImage
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here