Stakning med impulser och AII-inslag

Det sägs att man blir glad och mår bra av träning. Isåfall kan det jag håller på med inte kallas träning. Ont i ryggen och långt ifrån glad, är väl någon form av fruntimmersbekymmer igen som spökar. Men jag har åtminstone rört på mig en sväng. 

Dagens första pass blev två timmar långt och precis som igår så stakades det enbart. Det rullar jävligt tungt nu när det är blött och kallt. Kalle Gräfnings hade lagt upp en rutt och ett pass som var något tuffare än vanlig AI (distanspass). 

Vi möttes upp utanför mig i Britsarvet och drog direkt upp till Lugnet, över skidstadion och upp till Hoppbackarna. Vi rullade vidare mot Norslund och tog backen på Rörosvägen. Fortsatte mot Slussen, Kvarnberget och Främby. Vidare upp igenom Galgberget och avslutade med att ta backarna i Krondiket. Blev en fin tur ändå, men frågan om det inte är trevligare med att köra längre turer och inte inne i stan. Speciellt nu när det ligger mycket hala löv på marken. Hade ju varit optimalt med en rullskidbana, såg att DT (Dalarnas Tidningar) uppmärksammat behovet av en rullskidbana häromdagen. Men om det nu mot förmodan skulle bli en sådan så skulle väl inte undertecknad vara välkommen där. 

Under tiden idag så lade vi in 4 x (cirka) 5 minuter AII, uppför de längsta backarna längs rutten. Precis som igår var känslan; trasig och muskeltrött som en gnu första halvan och sedan något bättre den andra. Vi hann också med sex stycken impulser. 
https://adamsteen.se/
Previous articleSmal
Next articleSkyltmax

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

  1. Dispyt och dispyt. Jag gillar väl inte svågerpolitik. Och när man får ett erbjudande värt noll, trots att jag ändå håller okej nivå så blir iaf jag less.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here