Stakning och gym.

Hej hej.
Jag har precis avslutat ett stakning- och styrkepass. Trots att ländryggen värker så att jag knappt kan gå så lyckades jag genomföra passet utan problem. Dessutom så kändes det faktiskt bra för en gångs skull! Kul. Stakade mig in till Lugnet, upp till Kårestugan, in i friidrottshallen för gym (skivstång) och därefter stakning hem. Och ja, ni läste rätt; det kändes bra.. Eller nåja, inte så jättedåligt i alla fall..
Nu är jag galet trött!
Passdata:
1,10 timmar stakning

1 timme gymstyrka
https://adamsteen.se/
Previous articleTredje jobbpasset avklarat
Next articleGeocaching

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here