Stakning på fyror (OBS ej skånefart)

Ny svart och fin asfalt på stora delar av vägarna omkring Lugnet nu, drömmen!
Det där funkade ju faktiskt bra, att träna från Falun igen alltså. Och även att staka i tre timmar på Elpex-fyrorna var inga större problem. De första två timmarna spenderades omkring Lugnet, Kårestugan och Högbo. Den sista timmen blev det något plattare stakning omkring centrum i Falun. Hade sällskap idag av Simon Andersson, Gustav Eriksson, Mikael Sandgren och Jonatan Steen. Så mycket enklare det blir med sällskap måste jag säga! 
Fem vändor upp till Kårestugan blev det, inte helt kasst med tanke på att jag körde på fyror. Då jag kör på riktiga fyror, åker i riktiga backar och satsar på att åka fort på riktiga skidor så håller jag även riktig distansfart(/hastighet). Lekmännen i syd kan få tävla i snitthastigheter och strava-segment, så kan vi som bor där skidåkare blir till få tävla i skidor
På slutet av passet så lade jag först in fem minuter i AII-AIII-fart, strax därefter så körde jag tio stycken fartökningar á 20 stavtag. Exakt i tre timmar var jag ute, hann på det 44,38 kilometer och klättrade 680 höjdmeter. 
Tack för idag, slut för idag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here