Styrka mage/rygg

Godkväll.
efter jobbet mellan 15.30-18.00, så bytte jag om till träningskläder och stack ut för att jogga i cirka femton minuter. Det kändes i benen sen igår kan jag meddela, men ändå så var jag skapligt lätt i steget i alla fall. Efter uppvärmningen så körde jag lite olika mage- och ryggövningar. Under magövningarna märkte jag att jag var väldigt sliten i nedre magmusklerna, måste ha varit sen gårdagens pass. När jag kört klar styrkan joggade jag ner en sväng, innan jag körde en lite längre stretch!
Nu sitter jag hemma och ska äta, se film och kanske spela lite PS3. Skönt att koppla av efter två pass!
https://adamsteen.se/
Previous articleSTCC-Simulatorer
Next articleSkate

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here