Styrka mage/rygg

Godkväll.
efter jobbet mellan 15.30-18.00, så bytte jag om till träningskläder och stack ut för att jogga i cirka femton minuter. Det kändes i benen sen igår kan jag meddela, men ändå så var jag skapligt lätt i steget i alla fall. Efter uppvärmningen så körde jag lite olika mage- och ryggövningar. Under magövningarna märkte jag att jag var väldigt sliten i nedre magmusklerna, måste ha varit sen gårdagens pass. När jag kört klar styrkan joggade jag ner en sväng, innan jag körde en lite längre stretch!
Nu sitter jag hemma och ska äta, se film och kanske spela lite PS3. Skönt att koppla av efter två pass!
https://adamsteen.se/
Previous articleSTCC-Simulatorer
Next articleSkate

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here