Styrka och skate

Hej och hå.
Jag och kalle åkte ner till Sälen för att köra styrka. Vi började med tio minuter jogg och uppvärmningsövningar, fortsatte med lite uthållighetsstyrka (6 min, tre min. mage + tre min. rygg) och avslutade med ett rätt hårt gympass som innehöll chins, bänkpress, frivändningar med mera. Efter styrkepasset så åkte vi skate uppför halva backen som vi tävlade igår (till Lindvallen), körde två varv på Gundes gamla rullskidsbana som är cirka tre kilometer lång och åkte sedan ner till Sälen igen för att ta bilen hem till Högfjället. Den skateturen tog 1.15 timmar. Nu blir det sova middag.
I eftermiddag kör jag ett lättare löppass. Hörs sen.
https://adamsteen.se/
Previous articleGym och distans idag.
Next articleLindvallen

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here