Styrka och skate

Hej och hå.
Jag och kalle åkte ner till Sälen för att köra styrka. Vi började med tio minuter jogg och uppvärmningsövningar, fortsatte med lite uthållighetsstyrka (6 min, tre min. mage + tre min. rygg) och avslutade med ett rätt hårt gympass som innehöll chins, bänkpress, frivändningar med mera. Efter styrkepasset så åkte vi skate uppför halva backen som vi tävlade igår (till Lindvallen), körde två varv på Gundes gamla rullskidsbana som är cirka tre kilometer lång och åkte sedan ner till Sälen igen för att ta bilen hem till Högfjället. Den skateturen tog 1.15 timmar. Nu blir det sova middag.
I eftermiddag kör jag ett lättare löppass. Hörs sen.
https://adamsteen.se/
Previous articleGym och distans idag.
Next articleLindvallen

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here