Styrka på en kanondag!

Idag har det flutit på fint och jag har haft en bra dag, så kul! Planteringen gick kanon och jag tycker att det rullar på fint där för oss alla tre. Jag känner faktiskt när jag går (och ibland springer) där på hygget att man blir starkare och starkare, det är ju en form av lågintensiv träning jag bedriver hela dagarna. Dessutom är det bra för deffen!
Dagens träning blev det nya styrkeprogrammet som jag fått av Mattias Nilsson. Vissa övningar kan till en början kännas löjliga och som att de inte tar. Men så känner man inte när man genomfört dem. Märker att det är övningar som jag behöver, exempelvis för att kunna hålla min position på skidorna när jag blir trött. Med mig idag var Mikael Sandgren och Johan Eriksson.
Nu ska jag duscha, äta middag och sedan ikläda mig mina nya CLWR-kläder!

https://adamsteen.se/
Previous articleLite nytt
Next articleFredagsmys..

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here