Styrka på en kanondag!

Idag har det flutit på fint och jag har haft en bra dag, så kul! Planteringen gick kanon och jag tycker att det rullar på fint där för oss alla tre. Jag känner faktiskt när jag går (och ibland springer) där på hygget att man blir starkare och starkare, det är ju en form av lågintensiv träning jag bedriver hela dagarna. Dessutom är det bra för deffen!
Dagens träning blev det nya styrkeprogrammet som jag fått av Mattias Nilsson. Vissa övningar kan till en början kännas löjliga och som att de inte tar. Men så känner man inte när man genomfört dem. Märker att det är övningar som jag behöver, exempelvis för att kunna hålla min position på skidorna när jag blir trött. Med mig idag var Mikael Sandgren och Johan Eriksson.
Nu ska jag duscha, äta middag och sedan ikläda mig mina nya CLWR-kläder!

https://adamsteen.se/
Previous articleLite nytt
Next articleFredagsmys..

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here