Tar tillbaka KOM’s, och kör stakintervaller

Hej och godkväll. 
Har åter utsatt min trötta och småfeta kropp för ett antal stavtag. Både lugna och lite hårdare. Passet gick av stapeln i Bergebo, där dom på slutet faktiskt inte lyckats förstöra spåren alltför mycket, kul! 
Under uppvärmningen på cirka 45 minuter så sprätte jag till på två Strava-segment. Det var någon nobody som gått in och trott sig vara någon genom att ta mitt tidigare KOM som jag omedvetet hade tagit under ett distanspass. Lyckades utan större problem ta tillbaka det. Sjukt onödigt av mig, men jag blir vansinnig på folk som tar mina KOM. Än värre på rullskidor när man kommer med discorull och fullkomligt krossar dom. Då brinner det i huvudet på den bittre gamle surkuken Adam. Men nu var det inte gnäll detta inlägg skulle handla om, det har jag nog med sedan tidigare. 
Efter uppvärmningen så körde jag mina intervaller upp och ned längs Igeltjärnsvägen. Ingen höjdare den vägen rent upplevelsemässigt, men bra terräng för flack stakning. 
Jag körde 7 x 4 minuter först och avslutade sedan med 7 x 40”-20” en gång. 90 sekunder vila mellan allt. Tyckte faktiskt att det gick rätt bra idag, kom upp i puls, tekniken kändes okej, kroppen svarade skapligt och det kändes som att det gick hyfsat snabbt. 
Avslutade med ytterligare 30 minuter åkning och fick således ihop två timmar och 34,5 kilometer. Hemma så körde jag sedan ett TRX-pass också. 
Imorgon väntar det ett nytt distanspass!
Hoj!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here