Tävling eller jobb? +ANNAT

I mitt annars så välplanerade liv (ironi), så brukar det flyta på bra med jobb och träning utan krockar. Men till dagen har jag varit lite för snabb med att tacka ja till ett jobbpass på gymet. Det är nämligen elljuscup ikväll skate, 7,5 kilometer. Tävling är alltid bra träning. Känner att jag behövde det.

Nu har jag en snäll chef i Christian, som lät mig välja i alla fall. Hädanefter så ska jag bli bättre på att kolla upp saker, innan jag tackar ja.

Henrik Öijer skrev ett bra inlägg idag, där han bland annat rekommenderade våran vallning inför Vasaloppet eller de andra loppen under vasaloppsveckan.

Jag kommer fortsätta med skidskolorna så länge det är vinter, så se till att boka en tid för att slipa på tekniken och tjäna ”gratis” tid och kraft. Kontakta mig (076 – 166 49 97, [email protected])

Imorgon är det Falun-Borlänge skidklubbs egna lopp; kullaloppet klockan 19 på Lugnet. Se till att vara med där. Trevlig stämning, fin bana och ett kanonbra arrangemang!

Ser ut att bli fint vinterväder inför lördagens Orsa Grönklitt Ski Maraton som jag planerat att åka:

Allt för nu. Tack för uppmärksamheten.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here