TÄVLING! Vinn en premier leauge-tröja!


Som den aktiva idrottsmänniska jag är tror ni kanske att jag inte har tid att följa annan sport än skidåkning, men där har ni fel!
Jag följer både svensk och engelsk fotboll, och favoritlaget i Premier League är Manchester United.
Inspirerat av Premier League-avslutningen som skedde nyligen så kör jag nu igång en tävling i samarbete med Ladbrokes. Jag tävlar ut en sprillans ny Premier League-tröja till en av mina läsare, och den lyckliga vinnaren får själv välja vilken lagtröja denne vill få hemskickad.
Så… hur vinner man då detta fina pris till ett värde av 600:-?
Allt ni behöver göra är att svara på följande fråga, och emaila mig svaret till [email protected] (Märk emailet ”Ladbrokestävling”) Hur många vinstlinjer har Ladbrokes fotbollsspel Shoot!? (vid fler än ett rätt svar så lottas vinnaren ut).
Tävlingen hålls öppen till den 22/6!

Lycka till!
https://adamsteen.se/
Previous article4×4 min intervaller, 3,00-fart!
Next articleÅrsmöte

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here