Testat det här med skate och kört gym

Dagens träningssällskap blev Martin Holmstrand och Linus Larsson. Är jävligt glad att ha sällskap att träna med i veckorna, för när jag är så här trött efter jobbet som jag varit på slutet så är träningsmotivationen nere på nästan noll. Vill bara sova. 
Idag i alla fall så blev det rullskidor skate (för min del) och så gym. Rullskidor upp till Lugnet och friidrottshallen, där kördes följande fem övningar:
– 3 x 16 Armhävningar på kettlebells med drag, 12 kilo

– 3 x 15 Magchrunches i cablecross, 90 kilo

– 3 x 5 Djupa knäböj, 60 kilo

– 3 x 15 Bänkdrag, 50 kilo

– 3 x 15 Tricepspress med hantlar, 12,5 kilo

 Efter detta så rullade vi mot Stångtjärn. Ungefär halvvägs så ropade jag: – dricka, vi stannade och drack och jag klämde även en gel då jag var så jävla trött. Väl inne på Stångtjärnsvägen så hade jag återfått lite krafter och kunde således bränna av mitt planerade 10″-20″-block på fem minuter, lyckades faktiskt skrämma upp pulsen i 179, så det var ju bra. Vi vände där vägen tar slut, uppe vid Stångtjärnsstugan och åkte raka vägen hem. Totalt 75 minuter rullskidor.

https://adamsteen.se/
Previous articleBla – Bla – Bla
Next articleLite mer från jobbet

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here