Tillbaka i ”träning” igen

Äntligen tog jag tag i livet igen och lyckades efter mycket om & men att masa mig ut på ett stakpass. Ett pass som utan att överdriva kändes riktigt dåligt hela tiden, pulsen var sjukt låg, jag var svag muskulärt och inte alls inspirerad. Något, något bättre sista halvtimmen. Får försöka bita ihop och blicka framåt, det borde vända. Riktigt fet och svag nu, vilket ni ser på bilden ovan.. Det var väl egentligen bara mina Oakleys som kunde hålla någon form av klass idag.
Följande vända kördes idag: Britsarvet – Bergsgården – Österå – Rostberg – Toftbyn – Sundborn – Skuggarvet – Lugnet – Sjulsarvsbacken – Britsarvet. Totalt tre timmar, 48 kilometer och nästan 500 höjdmeter, enbart stakning på 4-3:or. 

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here