Tillbaka på banan – i dubbel bemärkelse?!

Efter vila i dagarna tre, eller nästan 100 timmars frånvarande från träningsaktivitet, så var det en aning spännande att ställa mig på skidorna idag. Brukar vara seg efter vila, speciellt om den är längre än en dag. Men konstigt nog så kändes det helt som vanligt, förutom att jag var mer pigg i musklerna. Pulsen var sjukt låg och det mesta kändes rätt så bra. Ju längre in i passet jag kom desto bättre känsla fick jag, det var verkligen kul att åka skidor idag, speciellt när kroppen kändes förvånansvärt bra. Hade som plan att köra minst 1,30, eftersom att jag vet att jag brukar kunna vara seg första timmen. Men jag ville fortsätta köra och höll på i 2,30 timmar. Hann då köra ett varv runt 15, ett varv runt milen och två varv runt röda + blåa slingan på VC-spåren.
Det enda lite mindre bra var att hjärtat slog dubbelslag/stannade till (kändes det som) då och då under första timmen. Men jag hostade till några gånger och slog till på det så släppte det. Fanskapet har väl kalkat igen efter de tre senaste sötebrödsdagarna. 
Ja ja, det var skönt att vara tillbaka i spåren och på skidorna igen i alla fall. Fint var det dessutom, milbanan och övriga längre spår har natursnö och är helt okej, men VC-spåren är rena drömmen just nu, bra jobbat av er spårgubbar!
Just ja, höll på glömma det; när jag kom hem fylld av bra energi så passade jag på att köra fem minuter hållningsstyrka och 4 x 8 – 10 explosiva armhävningar
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here