Tillbaka på banan – i dubbel bemärkelse?!

Efter vila i dagarna tre, eller nästan 100 timmars frånvarande från träningsaktivitet, så var det en aning spännande att ställa mig på skidorna idag. Brukar vara seg efter vila, speciellt om den är längre än en dag. Men konstigt nog så kändes det helt som vanligt, förutom att jag var mer pigg i musklerna. Pulsen var sjukt låg och det mesta kändes rätt så bra. Ju längre in i passet jag kom desto bättre känsla fick jag, det var verkligen kul att åka skidor idag, speciellt när kroppen kändes förvånansvärt bra. Hade som plan att köra minst 1,30, eftersom att jag vet att jag brukar kunna vara seg första timmen. Men jag ville fortsätta köra och höll på i 2,30 timmar. Hann då köra ett varv runt 15, ett varv runt milen och två varv runt röda + blåa slingan på VC-spåren.
Det enda lite mindre bra var att hjärtat slog dubbelslag/stannade till (kändes det som) då och då under första timmen. Men jag hostade till några gånger och slog till på det så släppte det. Fanskapet har väl kalkat igen efter de tre senaste sötebrödsdagarna. 
Ja ja, det var skönt att vara tillbaka i spåren och på skidorna igen i alla fall. Fint var det dessutom, milbanan och övriga längre spår har natursnö och är helt okej, men VC-spåren är rena drömmen just nu, bra jobbat av er spårgubbar!
Just ja, höll på glömma det; när jag kom hem fylld av bra energi så passade jag på att köra fem minuter hållningsstyrka och 4 x 8 – 10 explosiva armhävningar
https://adamsteen.se/

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here