Tillbakablickar och mer

Hej hej, hallå. En snabb tillbakablick med några bilder kan vi börja dagens inlägg med:
 
Från förra årets Idretävlingar, tre kilometer stakrace (Jassenys sägs ha skejtat.. schh). 
 
För exakt ett år sedan var jag brun och just hemkommen från Gran Canaria, ni vet ön som enligt uppgift levererat. Har dock inte sett några uppdateringar om ön på Facebook längre, verkar ha blir borttagen av öns ägare..?!
 
Hur fan kan jag ens lägga upp en sådan här bild ful bild där jag åker runt och tältar, tekniken ser ut som stryk och jag har en massa kilos övervikt?! Denna bild är från Gran Canaria i november förra året. Det syns att min teknik blivit lite bättre med fem centimeter längre stavar än på bilden. Och jag får påminna mig om hur fet jag var här, när jag i dagens läge då och då tycker att jag är blötfet 
 
Här är årets runda form, har ju blivit något bättre om man jämför mot förra året i alla fall. 
 
En porträttbild från dagen. Något blekare, tröttare, rynkigare och så vidare.
Vart jag ville komma med denna start av blogginlägget är oklart. Men det var en start och är ett blogginlägg åtminstone. 
Idag kryper det skönt i musklerna sedan gårdagens elghufsintervaller. Drömmens pass alltså!! Tänkte försöka få till ett skidpass uppe på Lugnet idag. Har inte bestämt mig för klassiskt på mina nya Twin skin, eller om jag ska skejta. Det jag dock bestämt är att jag ska jogga upp och hem, med skidor och stavar i händerna. För att plocka lite mer tid, samt slippa något varv på kortslingan. 
Hörs ikväll mina pannkakstorsdagsälskande vänner!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here