Totalt slut!

Nu är jag TRÖTT och har energibrist till tusen!
Sprang som jag skrev till Stångtjärn, därifrån femtonkilometern plus lite ”kringelikrokar”, så att jag fick ihop 2,20 timmar! I början hade jag riktigt svårt att ens komma upp i AI (120 i puls, distanspuls), efter ett tag låg jag runt 125-130 i puls innan jag sista timmen var bra slut! Då gick åtminstone pulsen upp lite. Snittet blev 128 slag/minut och max på 151.
Jäklar vad dessa veckor slitigt! Först jobb lite mer en heltid, sen träning på mellan 12-16 timmar. Jag kanske är klen, men trött/sliten/helslut blir jag då i alla fall! Jag ska vara ”helförsoffad” hela kvällen nu!
Imorgon sover jag då ut till 10-10.30. Sen får vi se om det blir ett eller två pass. Beror helt på hur jag känner mig! Det är bara två veckors jobb på City Gross kvar för mig, hoppas dock på att få jobba lite extra då och då, även i fortsättningen där!
Mat och vila står på programmet nu!
Hej hej!
Förresten: RIKTIGT DÅLIGT med kommentarer på slutet har det varit, Varför då?!
https://adamsteen.se/
Previous articleLöpning distans.
Next articleDown we go!

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here