TOTALT SLUT!

Nu är jag totalt bränd, slut, orkeslös, med mera, med mera.
Legat en halvtimme och flåsat efter träningen, yr i huvudet, stickningar och domningar i armar och ben!
Sprang två timmar idag, orkade inte få upp pulsen i distanspuls ens halva passet. 119 i medel och 140 i maxpuls. Kommer inte ihåg sista hakvtimmen utav träningen.
Vet inte hur fan jag ska klara av att träna och jobba den månad som kommer nu. Det blir en kamp om överlevnad känns det som.
Fan vad bra vissa har det som slipper jobba på ett eller annat sätt. Det här känns just nu som att leva i ett helvete.
Jobbat över heltid i sju veckor, samtidigt tränat normala medelveckor i alla fall och inte fått sova ut en enda dag.
Hej då.
https://adamsteen.se/
Previous articleLöpdistans
Next articleDåligt humör

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

6 COMMENTS

  1. Hm.. ja det är sossarna som inte jobbar! och man måste jobba för att överleva? det gör väl de flesta idag, och de klarar av att träna galant och utföra vardagliga sysslor.

  2. Det går inte träna hårt, jobba hårt, sova lite. Du är inte Stålmannen (ännu). Ta en lättare träningsvecka eller två så är du snart full av energi igen. Du lär ju tycka det är roligt också. Kraam på dääj!

  3. Mitt tips är att träna 2-3 hårda nyckelpass per vecka. Sen kör du lugn träning (E1 eller under) om du har tid ett par ggr i veckan. Distans kan du köra månaden innan säsong. Det gäller ju att hitta en balans mellan träning och återhämtning. Särskilt när man jobbar.

    Ett råd jag fick förra året "träna aldrig hårt om du inte är sugen på det". Det har funkat för mig. Dom djupa svackorna är borta.

    Du har en jävla talang och har man det kör man lätt slut på sig.

  4. Ja sossarna jobbar väl inte det stämmer, hmm, undra om det är så många som tränar så pass hårt som jag gör och samtidigt jobbar, nja inte året runt iaf! Du har rätt anonym!

    Tack för tipsen "Davva"! Vi får diskutera med om detta snart, tror vi kan lära av varandra?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here