Tränade ändå, dålig karaktär

Förlåt, men jag kunde inte låta bli att träna idag. Eftersom att helgens hinderbane-race ska vara på cirka tre minuter x två (prolog + final) och jag inte kört en löpintervall på längre än 40 sekunder. Plus att det skulle vara för nära inpå att köra imorgon, så kände jag att det var bäst att köra idag ändå. Kände mig också helt frisk.  
Som uppvärmning och nedvarvning blev det ett varsitt varv runt Kolgården. Två kilometer vardera, men det kan ni ju redan nu. Huvudträningen för dagen var som vanligt förlagd till Actic Britsarvet, där började jag med två stycken överkroppsövningar, chins och dips. 3 x 10 strikta på vardera. Har inte kört någon av dessa övningar på ett halvår, men jag kan inte minnas att dessa övningar någon gång känts så här lätta. Dessutom så har jag ju träningsvärk i överkroppen sedan gårdagens pass. Så nog har jag blivit lite starkare allt!
Efter dessa två övningar så blev det en snabb omgång SkiErg10 x 10 drag (10 lugna drag i vila), på motstånd 10. Siffror: 3,44 minuter, 169 snittpuls, 173 maxpuls. 
Avslutade gymsessionen med att köra två stycken treminutersintervaller på bandet, med två minuter i vila, 19,3 km/h (3,06 min/km) i fart och 0% lutning:
1:a – 175 snittpuls, 184 maxpuls

2:a – 176 snittpuls, 189 maxpuls
Löpbandet kändes förvånansvärt bra faktiskt!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here