Tränat i fyra timmar

Fick träna i solnedgången med iOla Nyberg och Linus Larsson idag
Efter rättegång och därefter lunch så var det dags för det första träningspasset sedan misären mellan Sälen och Mora. Tänkte att jag lika gärna kunde träna på idag när jag var klar efter lunch, så efter mitt maxstyrkepass så körde jag tre set (kört ett set under hela säsongen) på mitt TRX-program och därefter blev det tre timmar stakning uppe på Lugnet. 
Styrkan gick rätt så bra faktiskt, även om TRX:en var sjukt jobbiga med de två ytterligare seten. Skidåkningen kändes väl sisådär, men det hade kommit mycket nysnö, spåren var precis nydragna och det var galet löst för stavarna. Men jag brydde mig inte så mycket om varken det eller den låga farten, planen var ju ett riktigt lugnt pass. 
Vikterna på maxstyrkan:
– Bänkpress: 3 x 85 kilo + 1 x 95 kilo

– Enbenspress i maskin: 3 x 141 kilo + 1 x 150 

– Magchrunches i maskin: 2 x 5, 91 kilo

– Latsdrag: 3 x 95 kilo + 1 x 105 kilo

– Tricepspress med hantlar: 3 x 17,5 kilo + 1 x 20 kilo

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here