Träning för en utbränd själ

Skapligt pigg på träningen igår -> motsatsen till pigg på dagens träning. Höll på somna i bilen på väg från jobbet till min lägenhet, det hör dock till vanligheterna, så skönt att sätta sig i bilen och stänga bort alla ljud som man förföljs av under hela dagarna. Hemma så satte jag i mig ett mellanmål i form av nötter, en banan och så russin. Trodde att jag skulle vakna till under löpningen, men jag var trött mer eller mindre hela passet. Till skillnad från andra gånger så brydde jag mig inte speciellt mycket över det idag, det var väl inte så enkelt egentligen, jag sa till mig själv på skarpen att det kan vara så ibland och att det vänder. 
Jag satte tidigt två mål med träningen; 
1: jag skulle vara minst lika pigg efter som innan
2: ”löpningen” skulle vara en återhämtningsjogg
Så trots låg puls och fart fortsatte jag fram och försökte fokusera på annat. Det funkade rätt bra faktiskt. Jag höll ett gott mod och jag njöt så gott det gick åt lugnet och tystnaden i löpturen. Ungefär halvvägs in i träningen så lade jag även i 100 spänsthopp, mest för att få skriva att jag gjort det, denna gång inte lika blodigt som tidigare gånger; 50 indianhopp och 50 mångsteg, tio åt gången och lätt joggvila emellan. 
Jag var ute och harvade i 2,15 timmar, på den stunden hann jag endast 18,8 kilometer, men det var av mindre betydelse idag. 490 höjdmeter fick jag också in. Turen gick runt på Jungfruberget och Lugnet.
När jag kommit tillbaka till Britsarvet igen så bestämde jag mig för att köpa lite lösgodis, för att se om min utbrända själ skulle bli lite piggare. Om jag fortsatt skulle vara trött så skulle jag bege mig mot grannkommunen, annars var planen TRX. Jag satte mig i bilen och svällde i mig godiset med stor aptit. Efter några minuter så kände jag mig rätt pigg faktiskt så jag stack in en sväng på gymet för ett pass i mina kära slyngor. 
Även om jag hade klarat ett tuffare pass än det jag körde så bestämde jag mig direkt för att dra bort två stycken repetitioner på varje set idag. Det får man väl också leva med, jag var ju där i alla fall, det kändes rätt så okej och jag gjorde övningarna med bra fokus + insats. 
Imorgon tar vi nya tag!
https://adamsteen.se/
Previous articleErgonomisk bäddmadrass
Next articleSänkt gråsten

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here