Träningscomeback och säsongsbästa i bänkpress

Hola amigos!
Nu har ni väl suttit på helspänn sedan förmiddagens inlägg förstår jag. Många frågor som florerat i era huvuden. Hur har det gått? Blev det någon träning? Ställde han in hela fan? 
Jodå, det blev ett träningspass just efter plan; styrka och skidåkning skate. 
Inne på gymet så körde jag först:
Bänkpress: 3 x 85 kilo + 1 x 95 kilo (årsbästa, det var väl på tiden)

Enbenspress i maskin: 3 x 141 kilo + 1 x 150 kilo (personbästa)

Magchrunches i maskin: 2 x 5, 91 kilo

Latsdrag: 3 x 95 kilo + 1 x 110 kilo (personbästa)

Tricepspress med hantlar: 3 x 20 kilo + 1 x 20 kilo

Bra vikter på maxstyrkan som ni ser, därefter så körde jag också lite TRX och även det kändes rätt så fint faktiskt. När jag var klar med styrkan så åkte jag upp till Lugnet för att åka skidor med Kalle Gräfnings. Det var någon mer som skulle vara med på passet också, men hen hade försovit sig. Oklart om personen i fråga vaknat än?! 
Vi körde lugn skate i två timmar, något hög puls, men annars helt okej känsla. Nere på konstsnön så gick det rätt lätt, men vi testade också att åka ett varv runt femtonkilometers-spåret och där gick det riktigt tungt i det blöta regnföret. 
Imorgon väntar ett nytt pass, hörs då!

Kalle har lärt sig; tränar man med mig så dricker man ur vätskebältet i farten

https://adamsteen.se/
Previous articleSer ljuset
Next article1 + 1 =

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here