Tre roliga timmar

Adam Larsson – Jag – Måns Sunesson
Tjenare.
Nya träningstimmar är avverkade. Till vilken nytta kan man fråga sig? Svaret på den frågan kanske vi aldrig får… 
Vi åkte bort till Lennheden idag, fina vägar längs med Dalälven. Men lite väl mycket löv, så troligen sista vändan där för året. Jag var rätt seg, trött och osugen på att träna under i princip hela passet idag. Enda gången jag tände till var när vi halvvägs in i träningen slog till med tio impulser á 20 stavtag, där kändes det riktigt lamt till en början, men rätt så bra på slutet. 
Hade en bedrövligt låg snittpuls på 103, men så kan det ju vara ibland. Vi var i alla fall ute i tre långa timmar och hade roligt. 
Nu efter träningen så har jag tvättat Benzen och sedan ställt in den i garaget, sköna känsla!
https://adamsteen.se/
Previous articleLördags-svammel
Next articleHackmora bergslopp idag

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here