Tre timmar klassiskt – 24 h senaste sju dagar

Soligt mest hela passet, men jag var in i dimman en sväng också.
Sjunde träningsdagen i rad idag. Till en början kände jag mig faktiskt rätt pigg, men efter drygt halva passet så började jag känna mig tom på energi. Jag skulle ju nämligen försöka spela cool och köra med vatten idag, det var tufft i denna terrängen med Elpex-fyror och förhållandevis kallt. Men jag höll mig ifrån att ta någon nödraket och med cirka 30 minuter kvar av passet blev jag lite piggare igen och matade då enbart stakning i AII-intensitet, men i AI-puls. 
Dunkade iväg direkt från lägenheten, upp till Maridalen via gamla Maridalsveien, upp till tågstationen i Movatn, runt Dausjøen, upp till hållplatsen i Maridalen igen och sedan tillbaka. Under ruttens gång så körde jag tio stycken fartökningar på cirka 20 sekunder, försökte hitta bra träff i stakningen, fungerade faktiskt rätt bra då och då. 
De senaste sju dagarna har jag alltså tränat, har på dessa tio träningspass fått ihop en del fina siffror:
24,20 timmar
363 kilometer
6825 höjdmeter
Avslutade sedan denna träningsdag när jag kom hem med att köra fem minuter stabilitetsstyrka, brände fint i magen vill jag lova!
Fina dagar måste jag säga. Nu väntar två dagars vila, där jag bland annat följer med Jessica hem till Sverige över helgen. Ska bli skönt med vila!
Tågstationen i Movatn 
Frös om öronen som ett djur, så var tvungen att åka med buffen uppdragen under hela passet.
https://adamsteen.se/
Previous articleSovmorgon
Next articleVilohelg

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here