Tre timmar löpning

Idag, precis som igår så kör jag endast ett pass. Dagens träning blev tre timmar löpning i Sörskog med DSA. Vi började med ett varv runt 18 km-banan i ett lugnt tempo, därefter så sprang jag och Akira ett varv på 7 km-banan i ett något högre tempo, samt en skarvsväng på ”pulkaspåret” för att få ihop till tre timmar.
Idag kändes det faktiskt lätt hela tiden, pulsen låg bra och jag hade aldrig någon svacka. Fick nämligen massage, samt en kiropraktortid igår, av Ulf Walfridsson, och det var nästan ovant att inte ha ont i ryggen i morse då jag vaknade.
Nu ska jag ta det lugnt resten av eftermiddagen, fundera på hur jag ska få ihop vardagen och min satsning med något lämpligt jobb och så vidare.
Emma är väl så glad.

Akira, Coach Nilsson, med flera.

Jag är väl så förnöjd.

https://adamsteen.se/
Previous articleDags för sörskog
Next articleTV om du får välja

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here