Tre timmar löpning

Idag, precis som igår så kör jag endast ett pass. Dagens träning blev tre timmar löpning i Sörskog med DSA. Vi började med ett varv runt 18 km-banan i ett lugnt tempo, därefter så sprang jag och Akira ett varv på 7 km-banan i ett något högre tempo, samt en skarvsväng på ”pulkaspåret” för att få ihop till tre timmar.
Idag kändes det faktiskt lätt hela tiden, pulsen låg bra och jag hade aldrig någon svacka. Fick nämligen massage, samt en kiropraktortid igår, av Ulf Walfridsson, och det var nästan ovant att inte ha ont i ryggen i morse då jag vaknade.
Nu ska jag ta det lugnt resten av eftermiddagen, fundera på hur jag ska få ihop vardagen och min satsning med något lämpligt jobb och så vidare.
Emma är väl så glad.

Akira, Coach Nilsson, med flera.

Jag är väl så förnöjd.

https://adamsteen.se/
Previous articleDags för sörskog
Next articleTV om du får välja

Related Articles

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

En 60:a skate

Tjenare! Rysskylan fortsätter med full kraft här, likaså snöandet. Men timmarna måste ju in ändock. Idag fick jag till min stora glädje inviga Igeltjärnsvägen för första...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here