Tre timmar MTB

Godkväll.
Då var dagens träningspass till ända, som rubriken lyder så förstår ni kanske att jag körde som planerat, nämligen tre timmar mountainbike. Jag körde mestadels upp och ner i de närmaste ”berg” vi har här i Falun. Trots att jag efter en timme började frysa så pass att jag fick lov att klä mig mer passande för väderleken och trots att det regnade konstant hela passet, så var det riktigt kul att cykla idag! Jag som inte riktigt gillar kombinationen MTB och stig, tyckte att det funkade skapligt idag trots allt.
Imorgon ska jag försöka mig på två pass igen och det känns rätt bra i kroppen, för att med mina mått mätt tränat mycket dessa senaste fyra dagar, nämligen; 15.30 tim!
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen!
https://adamsteen.se/
Previous articleTimmar.
Next articleTrevlig midsommar!

Related Articles

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

En 60:a skate

Tjenare! Rysskylan fortsätter med full kraft här, likaså snöandet. Men timmarna måste ju in ändock. Idag fick jag till min stora glädje inviga Igeltjärnsvägen för första...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here