Tre timmar MTB

Godkväll.
Då var dagens träningspass till ända, som rubriken lyder så förstår ni kanske att jag körde som planerat, nämligen tre timmar mountainbike. Jag körde mestadels upp och ner i de närmaste ”berg” vi har här i Falun. Trots att jag efter en timme började frysa så pass att jag fick lov att klä mig mer passande för väderleken och trots att det regnade konstant hela passet, så var det riktigt kul att cykla idag! Jag som inte riktigt gillar kombinationen MTB och stig, tyckte att det funkade skapligt idag trots allt.
Imorgon ska jag försöka mig på två pass igen och det känns rätt bra i kroppen, för att med mina mått mätt tränat mycket dessa senaste fyra dagar, nämligen; 15.30 tim!
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen!
https://adamsteen.se/
Previous articleTimmar.
Next articleTrevlig midsommar!

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here